Nyt samarbejde: Foreningen Tak For Din Indsats søger midler til Familietjenesten – Fri af PTSD

Ansøgning “Familietjensten – fri af PTSD afprøves for tilskadekommende frontpersonel familien/børn og sekundært traumatiserede”

Med målet om oprettelsen af en landsdækkende familieindsats er projekt Det gode liv – fri af PTSD og foreningen Tak For Din Indsats indgået et tæt samarbejde

Christian Søllested Hansen er blevet tilknyttet til foreningen Tak For Din Indsats for at videreudvikle Social Indsatsfri af PTSD og søge midler til at imødekomme foreningens ønske om en landsdækkende familietjeneste som dækker behovet for en målrettet social helhedsindsats til PTSD-ramt frontpersonel med fokus på familien/børn og sekundært traumatiserede.

Dette er rigtig godt nyt til de frivillige ressourcepersoner som selv er blevet hjulpet i de tidligere indsatser, som var målrettet PTSD-ramte politifolk og familier.
Tilbudet til disse PTSD-ramte familier fortsætter i samarbejde med TFDI, så de kan få støtte til at fastholde og udvikle deres hverdag i en sund balance med deres samlever og børn.
Alle får hermed mulighed for at medvirke aktivt sammen med Christian at opbygge et nyt og bredt støttenetværk, hvor familier på tværs af frontpersonel kan få dækket deres behov for hjælp i hverdagen.

 

En anden måde at støtte dette projekt.

Husk at skrive ‘Fri Af PTSD’ som kommentar når du donerer, så går beløbet direkte til samtaler eller besøg hos familierne.
Er du på mobil skal du indtaste nummeret #26545
Mange tak for din støtte.

Støt fri af PTSD

MobilePay-nummer #26545